Hana Maciuchová (62): Mrazivé přiznání! Proč nikdy neměla díte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Maciuchová (62): Mrazivé přiznání! Proč nikdy neměla díte!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (: ara)

PRAHA – Herečka Hana Maciuchová (62) alias profesorka Hejlová ze seriálu Ulice vydělává měsíčně nejméně 120 000 Kč! Ve »svém« Vinohradském divadle si sice přijde odhadem jen na 20 000 korun, za roli v Ulici dostává ale měsíčně zhruba pětkrát tolik! Ani za peníze ale štěstí nekoupí. Proč populární herečka nikdy nemohla mít děti?

Herečka Hana Maciuchová (62) alias profesorka Hejlová ze seriálu Ulice vydělává měsíčně nejméně 120 000 Kč! Ve »svém« Vinohradském divadle si sice přijde odhadem jen na 20 000 korun, za roli v Ulici dostává ale měsíčně zhruba pětkrát tolik! Ani za peníze ale štěstí nekoupí. Proč populární herečka nikdy nemohla mít děti?

„V mém případě vychází jeden a půl natáčecího dne Ulice jako měsíční gáže v divadle,“ přiznala i v rozhovoru pro Magazín MF Dnes s tím, že seriál natáčí zhruba sedm až osm dní v měsíci.

Zatímco jako herečce se jí daří (diváci ji letos v anketě TýTý zvolili nejlepší herečkou roku), v soukromí zažila i velkou bolest. Třeba smrt svého partnera Jiřího Adamíry, ale i to, že nemohla mít nikdy děti.

„Ochořela jsem, musela jsem projít operací, ale děti jsem po ní mít už nemohla. Ale nechybějí mi. Mnoho mých blízkých přátel je má, tak jsem nikdy netrpěla úzkostí, že nemůžu své mateřské pudy na někom zkoušet,“ dodala smířeně v Magazínu MF Dnes oblíbená představitelka charakterních rolí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.