Sporťačka Jana Adamcová: Čeká druhé dítě! Zmizí z TV Nova! Už brzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sporťačka Jana Adamcová: Čeká druhé dítě! Zmizí z TV Nova! Už brzy

Jana Adamcová
Jana Adamcová (Marie Votavová)

PRAHA – Sporťačka Jana Adamcová (36) je těhotná! A šťastná, protože si sourozence k dvouletému Danielovi s manželem Jiřím Adamcem (60) moc přáli. A jeden z našich nejlepších režisérů si miminko v podstatě nadělil k šedesátinám.

Sporťačka Jana Adamcová (36) je těhotná! A šťastná, protože si sourozence k dvouletému Danielovi s manželem Jiřím Adamcem (60) moc přáli. A jeden z našich nejlepších režisérů si miminko v podstatě nadělil k šedesátinám. „Podařilo se mi otěhotnět na ostrově Mauricius, kam jsme s Jirkou odletěli oslavit jeho šedesátiny,“ přiznala deníku Aha! Jana, která je nyní na konci třetího měsíce těhotenství. Miminko by se mělo narodit na konci listopadu.

„Ještě nemám výsledky všech testů, tak jsem trochu nervózní, aby bylo všechno v pořádku, protože už mi není dvacet,“ dodává. „A já už taky nejsem žádný mladík,“ doplňuje ji Adamec, který má na svém kontě řadu úspěšných seriálů včetně Pojišťovny štěstí. Ranní těhotenské nevolnosti snad už má Jana za sebou. „Ony to nebyly ranní, ale celodenní nevolnosti, během kterých jsem několikrát denně zvracela. Vůbec se to nedá vypovědět, jak mi bylo špatně, a bylo to daleko intenzivnější, než když jsem čekala Daníka,“ říká Jana, která tak časem zmizí na pár měsíců z obrazovek. A pokud by se její nevolnosti ještě stupňovaly, mohlo by to být už docela brzy. „Doufáme, že všechno dobře dopadne, a určitě zase budeme chtít vědět pohlaví miminka. Daníkovi jsme už před porodem říkali jménem a brali ho jako člena rodiny,“ dodala Jana.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.