Lucie Bílá & Noid: Erotika přímo na pódiu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Bílá & Noid: Erotika přímo na pódiu

Vašek se nemohl udržet a přímo na pódiu začal Lucii něžně hladit. Takové erotické napětí mohla Lucka jen stěží rozdýchat.
Vašek se nemohl udržet a přímo na pódiu začal Lucii něžně hladit. Takové erotické napětí mohla Lucka jen stěží rozdýchat. (Aha! - Martin Hykl)

PRAHA – Vašek Noid Bárta (27) po své ženě touží tak moc, že touhu nedokáže skrýt ani na pódiu. Jediným hostem koncertu Lucie Bílé (42) byl právě její manžel a vyzařovalo z něj takové erotické napětí… Smyslné pohledy a dotyky mohla Lucie jen stěží rozdýchat.

Vašek Noid Bárta (27) po své ženě touží tak moc, že touhu nedokáže skrýt ani na pódiu. Jediným hostem koncertu Lucie Bílé (42) byl právě její manžel a vyzařovalo z něj takové erotické napětí… Smyslné pohledy a dotyky mohla Lucie jen stěží rozdýchat.

Naštěstí v davu malých zpěváčků chlapeckého sboru Boni Pueri se mohla Lucie uklidnit a naplno se oddat zpěvu. „Repertoár koncertu s Boni Pueri a klavíristou Petrem Maláskem je barevný a myslím, že i citlivě vyvážený. S Boni Pueri spolupracuji přes deset let a za tu dobu máme za sebou více než dvě stě charitativních koncertů,“ řekla deníku Aha! Lucie Bílá, která nejvíce ocenila závěrečný aplaus diváků. „Pro mě je největší pocta, když si lidé na závěr koncertu stoupnou... Je to ta největší odměna,“ rozplývala se šťastná Lucie po úspěšném koncertu a frenetickém potlesku vestoje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.