Helena Vondráčková: Pravda o nenávisti k Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Helena Vondráčková: Pravda o nenávisti k Bartošové!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (: aha!)

PRAHA – Panuje mezi zpěvačkami Helenou Vondráčkovou (60) a Ivetou Bartošovou (42) utajená nenávist? Možná ano! Alespoň tak totiž prezentovala některá média Helenino vyjádření pro knihu o Bartošové Odhalená pravda, která se tento týden začala prodávat.

Panuje mezi zpěvačkami Helenou Vondráčkovou (60) a Ivetou Bartošovou (42) utajená nenávist? Možná ano! Alespoň tak totiž prezentovala některá média Helenino vyjádření pro knihu o Bartošové Odhalená pravda, která se tento týden začala prodávat.

„K Ivetě se nechci vyjadřovat, nebylo by to lichotivé. Jsme kolegyně, tak se to nehodí,“ říká v knize Helena. Jedná se opravdu o dlouhou a skrývanou zášť? „Nesmysl, ta věta byla vytržená z kontextu a v tom časopise překroucená do obludných rozměrů. Proti Ivetě naprosto nic nemám. Ono vyjádření, které jsem si tehdy raději nechala pro sebe, bylo myšlené ve vztahu k mediální válce a štvanici, kterou proti sobě vedou Iveta s Láďou Štaidlem, a věcem s tím spojených. Musí to všechno velmi silně doléhat na jejich syna Artura a mně jako člověku blízkému nadaci Naše dítě to samozřejmě není jedno. Nechtěla jsem ale přilévat olej do ohně nějakými svými vyjádřeními, nepřísluší mi to, proto jsem raději řekla, co jsem řekla. Vidíte, a hned je to vykládané jako nenávist,“ vysvětluje Vondráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.