Vendula Svobodová - První rande s milencem? Byla jsem ho poprosit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vendula Svobodová - První rande s milencem? Byla jsem ho poprosit...

Vendula a Patrik: láska vykvetlána nábytku...
Vendula a Patrik: láska vykvetlána nábytku... (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Sečteno a podtrženo, nebýt sebevraždy Karla Svobody (†68), měla by Vendula Svobodová (36) klidnější spánek, ale asi by neměla nového milence Patrika Auše (30).

Tyto dvě věci jsou přímými následky tragédie, která ji potkala. Kromě zpovědi o svých niterných pocitech a o tom, jak nemůže v noci spát, se totiž nejslavnější česká vdova v časopise Vlasta svěřila i s tím, jak probíhalo její první setkání s Patrikem...

„Byla jsem ho poprosit o pomoc. Potřebovala jsem do svého domu půjčit nějaký nábytek. Dlouho jsme byli jenom kamarádi. Jenže já jsem si nebyla jistá, jestli vůbec v sobě mám schopnost znovu se zamilovat, znovu to cítit,“ říká Vendula o muži, s nímž v polovině května odjede do Paříže. Jestli ji tam ale doopravdy požádá o ruku, jak se spekuluje, ale neví. „Je to všechno tak čerstvý. Nevím, jak to s námi dopadne, i když bych si přála, aby dobře,“ dodává Vendula.

A kdy tedy Vendula poznala, že se jí schopnost milovat vrátila? Loni v listopadu! „Když jsem se vracela ze služební cesty ze Slovenska. Najednou jsem zjistila, že najednou myslím jinak než dřív. Patrik si úžasně rozumí i s Kubíkem, dovede si s ním krásně hrát a stará se o něj jako o vlastního. Já jen mám obavy, jestli to po něm můžu chtít, když není jeho. Asi můžu. On sám se stará. Nevím...“ přemýšlí Svobodová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.