Miroslav Moravec (69): Už třetí selhání srdce - Probírá se z bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miroslav Moravec (69): Už třetí selhání srdce - Probírá se z bezvědomí!

PRAHA – Zdravotní stav herce Miroslava Moravce (69), který je od úterního večera kvůli srdečním problémům hospitalizován na anesteziologicko-resuscitačním oddělení (ARO) vinohradské nemocnice, se lepší jen pomalu.


● Jen velmi pomalu

„Je stále připojen na plicní ventilátor, ale reaguje,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí nemocnice.

Podle dalších informací byl Moravec za posledního půl roku v nemocnici v tomto stavu již potřetí, jedná se o další z řady jeho srdečních slabostí. Lékaři populárního herce a dabéra varovali před jeho bujarým stylem života už dříve, on si však rady až doteď k srdci příliš nebral. „Ještě v pátek byl ve své oblíbené sauně a docela dost pil,“ tvrdí jeden z návštěvníků sauny, který se tam s Moravcem setkal. „S postupem noci, kdy posedával u baru, se odebral do lázně, kde usnul. Kolem třetí ráno mu obsluha zavolala taxíka a on odjel domů. V posledních týdnech tam chodil často. Nechtěl být sám… Odcházel vždy jako poslední, ve tři hodiny ráno, kdy zavírali,“ dodává Moravcův známý s tím, že herec hodně zhubl a nemohl na nohy. Jeho stav budeme i nadále sledovat.


Autor: (mac, lbp)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.