Veverka z Ordinace v růžové zahradě: Kolaps při natáčení - Tekly potoky slz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veverka z Ordinace v růžové zahradě: Kolaps při natáčení - Tekly potoky slz

PRAHA – Pláč přímo na place! Krásná herečka Lenka Zahradnická (23), která září jako sestřička Alenka Veverková v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě, se sesypala přímo při natáčení úspěšného seriálu. A důvod?


Produkce seriálu jí nechtěla povolit, aby přijala hlavní roli v novém nováckém seriálovém projektu Dokonalý svět. „Nabídli jí hlavní roli, ale když se o tom dozvěděla produkce Ordinace, tak byl oheň na střeše. Dost důrazně jí bylo vysvětleno, že by to znamenalo její konec v Ordinaci, a tak se chudinka rozplakala přímo na place,“ popsal deníku Aha! vyhrocenou scénu očitý svědek. Připravovaný seriál Dokonalý svět se má odehrávat v prostředí módního časopisu a Zahradnické byla nabídnuta role ambiciózní recepční, kolem které se bude dění v celém seriálu točit. „Bude to odpověď Novy na Ošklivku Katku,“ prozradil deníku Aha! jeden z členů vedení Novy.


Autor: (efk)
Foto: TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.