Mučivé trápení seriálové sestřičky Iny - Sedí doma a čeká na roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mučivé trápení seriálové sestřičky Iny - Sedí doma a čeká na roli!

 (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Herečka Andrea Čunderlíková (55) je navždy odsouzena k roli Iny z legendárního seriálu Nemocnice na kraji města! Jenže chce víc, a touží po návratu k filmu! Marně. V seriálu ji nechali zemřít, a další režiséři nemají zájem.

„Kdyby přišla nějaká role, určitě bych ji neodmítla,“ přiznala deníku Aha! seriálová milenka doktora Blažeje. „Záleželo by na podmínkách, ale návratu bych se nebránila. Vždyť vidíte, že jsem z toho světa celebrit úplně zmizela. Jsem doma, ale chtěla bych si ještě zahrát…“ prozradila Čunderlíková, která zavítala do nově otevřené parfumérie v ulici Na Příkopě, kde zatoužila po omlazení.

„Já bych potřebovala hlavně něco na ruce, protože je mám samou modřinu. Potřebuji zakrýt ty fleky,“ stěžovala si herečka a hned se zde vrhla na kosmetickou poradkyni. Ta jí doporučila nejen krémy na ruce, ale hlavně na tvář a na vyhlazení vrásek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.