Filmaři přišli za Lucií Bílou a nabídli jí… Sex s Budařem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Filmaři přišli za Lucií Bílou a nabídli jí… Sex s Budařem!

Vnadná Lucie Bílá
Vnadná Lucie Bílá (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (42) odmítla velkou roli ve filmu. A to kvůli sexu! Nechtěla totiž ulehnout po boku Jana Budaře (30), který se proslavil především jako retardovaný chlapec ve filmu Nuda v Brně.

„Lucie Bílá dostala nabídku zahrát si důležitou postavu v mém filmu Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště. Podle scénáře se měla milovat s Janem Budařem, toho se ale bála. Hrozně se styděla. Proto roli nakonec odmítla,“ přiznal deníku Aha! režisér snímku Vladimír Morávek. České slavici nakonec ve filmu nabídl alespoň neerotický »štěk«. Budař se nám k odmítnutí slavnou zpěvačkou nechtěl vyjádřit.

Podle nejnovějších informací se má ale Lucie Bílá objevit v dalším chystaném filmu úspěšné režisérky Marie Poledňákové. A protože jsou filmy autorky komedie století S tebou mě baví svět určené převážně pro děti, Lucie se zřejmě pro tentokrát »muchlovaček« obávat nemusí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.