Iveta Bartošová - Zhubla už 11 kilogramů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová - Zhubla už 11 kilogramů

Úzké kalhoty, vysoké podpatky a kožené bundičky. Iveta Bartošová chce vypadat jako Kylie Minogue, takže si teď podobné oblečení pořídila do svého šatníku.
Úzké kalhoty, vysoké podpatky a kožené bundičky. Iveta Bartošová chce vypadat jako Kylie Minogue, takže si teď podobné oblečení pořídila do svého šatníku.  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (42) se nehne bez stylisty. Chce vypadat jako zpěvačka Kylie Minogue, která 12. května vystoupí v Praze. Peněz však nemá nazbyt, a tak si nové oblečení musí půjčovat. Dny úmorné dřiny v posilovně a přísná životospráva jí rozhodně pomohly.

A teď kopíruje Kylie Minogue

„Dole má jedenáct kilo, takže potřebuje kompletně obměnit šatník,“ řekl její nový stylista James Kent, který ji teď doprovází na každém kroku a vybírá jí svršky. „Snažím se, aby vypadala jako Kylie Minogue, takže ji oblékám do úzkých kalhot, volím velké výstřihy a kožené bundičky,“ řekl deníku Aha! stylista.

Iveta Bartošová se pomocí diety dostala na velikost 38, ale pořád není spokojená. V konečném výsledku by se ráda oblékala do šatů o dvě čísla menší. V pasáži Černá růže si byla ve středu obměnit šatník. A dohlížel nejen módní rádce, ale i její ochránce Jiří Pomeje. Včera večer se dokonce objevila poprvé od propuštění z protialkoholní léčebny na molu – nezpívala, ale předváděla modely.

A jak jí to slušelo? Čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.