Belohorcová bavila Vondráčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Belohorcová bavila Vondráčka

Zuzanin fotbalový styl bavil všechny okolo...
Zuzanin fotbalový styl bavil všechny okolo... (: ara)

PRAHA – Bývalý držitel TýTý Pavel Zuna (42) se pokopal s čerstvým držitelem TýTý Petrem Vondráčkem (31). Ovšem ne s cílem ho zranit, ale ve snaze sebrat mu míč. Stalo se tak během včerejšího fotbalového turnaje, který uspořádala televize Prima.

Zatímco Vondráček hájil tým pořadu Hádej, kdo jsem!, Zuna vedl do boje svůj tým zpravodajství. A zatímco primáckému zpravodajství se v souboji o diváka příliš nedaří, na fotbalovém hřišti válí. Vondráčkův tým totiž vyprovodili ze hřiště debaklem 5:0 a Zuna dvakrát skóroval. „Nedali jsme šance a oni do čeho kopli, tak skončilo v bráně,“ smutnil Vondráček.

Dlouho se ale nemračil, protože hned po něm nastoupilo družstvo Top Star magazínu, ve kterém hrála jeho kamarádka Zuzana Belohorcová. „Vedle jejích nepopiratelných estetických předností mě nejvíc zaujalo to, že po celé utkání běhala nikoliv rovně, ale bokem. Prý je tak zvyklá z tenisu,“ smál se čerstvý držitel TýTý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.