Manžel Čejkové: Těžká operace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manžel Čejkové: Těžká operace

Marek Vít už zase leží v nemocnici. Včera mu operovali vazy v levém kotníku.
Marek Vít už zase leží v nemocnici. Včera mu operovali vazy v levém kotníku. (Aha! - Martin Hykl)

HOŘOVICE – Marek Vít (36), manžel moderátorky hlavních Zpráv televize Prima Mirky Čejkové (44), musel včera na operaci! Na řadu totiž konečně přišla plastika vazů v levém kotníku.

Marek Vít (36), manžel moderátorky hlavních Zpráv televize Prima Mirky Čejkové (44), musel včera na operaci! Na řadu totiž konečně přišla plastika vazů v levém kotníku. Pokud by k ní nedošlo, čekaly by ho trvalé zdravotní následky, ztráta hybnosti a bolesti. Jenže ani teď, po Markově třetí plastice a celkově sedmé operaci, není úplně vyhráno.

„Celá ta operace byla velké riziko, má se dělat jen do pětatřiceti let věku. Když doktor moji nohu otevřel a viděl, v jakém je to stavu, musel si zanadávat,“ prozradil deníku Aha! Vít krátce poté, co se probral z narkózy v nemocnici v Hořovicích. Operaci totiž měl podstoupit už dávno, jenže k ní nemohlo dojít, protože pražská soudkyně podle Víta nerespektovala přerušení jeho výkonu trestu a nařídila jeho nástup do vězení. I přesto Marek doufá, že bude vše v pořádku. „Mám z toho ale trochu hrůzu. Už když jsem se probudil a spatřil, že místo slíbené ortézy mám nohu napevno v sádře, věděl jsem, že to nebude jednoduché. Důležité je, jak a kde proběhne rekonvalescence. Tady je milimetr velká míra, nic se v noze nesmí pohnout,“ říká Vít, který stále doufá, že se noha uzdraví, jak má. Podle dalších informací má dojít i ke zvratům v jeho soudním řízení, protože v jeho prospěch začínají vypovídat i svědci z řad policistů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.