Průšovou napadl šílenec v uniformě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Průšovou napadl šílenec v uniformě!

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (: Lukáš Vrtílek archiv JARO Management)

PRAHA – Sprosté nadávky, téměř fyzické napadení a uražené zrcátko u auta. Toho všeho se dočkala Miss Kateřina Průšová (22) od jednoho řidiče tramvaje. „Dostala jsem se s autem do zácpy na mostě tak nešťastně, že jsem bránila tramvaji v jízdě, a přitom jsem neměla kam uhnout

Nadávky, rvačka a pak...
Najel na ni tramvají

.

Řidič tramvaje na mě neustále troubil a nebyl schopen pochopit, že prostě nemám kam uhnout, a že musí počkat, až se mi uvolní místo,“ popsala Průšová deníku Aha! začátek šokujícího incidentu. „Nakonec ten tramvaják vystoupil, násilím mě vytáhl z auta na silnici a začal na mě strašně sprostě řvát, že jsem kráva a podobně. Kdybych mu na to něco řekla, tak by mě asi i fyzicky napadl.

Byl úplně nepříčetný. Pak se vrátil do tramvaje, rozjel ji a urazil mi u auta zpětné zrcátko. Ještě teď jsem z toho v šoku,“ říká Průšová. Jelikož jí tramvaják urazil zrcátko u luxusního Mercedesu SLK, jde způsobená škoda do desítek tisíc korun. „Budu to určitě nějak řešit. Chci od něj alespoň nějakou spoluúčast. Opsala jsem si číslo té tramvaje a chci si na toho člověka stěžovat. Vždyť byl v uniformě a tyhle lidi mi platíme ze svých daní. Takhle se přece nemůže nikdo chovat,“ uzavírá šokovaná kráska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.