Hanychová dostala roli v Ošklivce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová dostala roli v Ošklivce

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová  (Aha!)

PRAHA– Jak je vidět hlavní hrdina »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Lukáš Hejlík (28) alias šéf modelingové agentury Tomáš, má mezi svými kolegy hlavní slovo! Postaral se totiž o to, aby se před televizní kamerou objevila jeho herecká kolegyně z filmu Crash Road Agáta Hanychová (22).

Jak je vidět hlavní hrdina »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Lukáš Hejlík (28) alias šéf modelingové agentury Tomáš, má mezi svými kolegy hlavní slovo! Postaral se totiž o to, aby se před televizní kamerou objevila jeho herecká kolegyně z filmu Crash Road Agáta Hanychová (22).

„Je to tak. Zahraji si hned v několika dílech,“ řekla deníku Aha! Hanychová, která se divákům představí prý jako pěkná mrcha. A jak se dále nechal slyšet z další šance prosadit se jako herečka má radost. Jestli ale za jejím doporučením stojí Hejlík, Hanychová prý vůbec netuší. „Ozvala se mi Prima, nevím jestli to s Lukášem měla nějak domluvené,“ dodala Agáta. Večírková královna by se měla objevit v seriálu kolem dvacátého dílu a diváky přivítá, jak jinak, než v roli modelky.


Více informací naleznete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.