Bára Basiková - Ukázala zadek i stahovací kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bára Basiková - Ukázala zadek i stahovací kalhotky!

Basiková ukázala bílé »stahovačky«, které pod černé děrované punčochyrozhodně nepatří.
Basiková ukázala bílé »stahovačky«, které pod černé děrované punčochyrozhodně nepatří. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Bára Basiková (44) miluje stahovací kalhotky! A zřejmě i mini. Zadek k předvádění to zrovna nebyl, přesto zpěvačka v pondělí večer zvolila šaty, které zdaleka nezakrývaly její zadnici, jež v posledních měsících nabyla trochu větších rozměrů. Pod silonkami oblečené bílé »bombarďáky«, kterým se také přezdívá »bordelky«, bohužel nepůsobily zrovna rajcovně, ale spíše nevkusně!

Bára Basiková se rozhodla, že si prodlouží vlasy a zřejmě zkrátí délku šatů. Alespoň na křest cédéčka Dáma s kaméliemi do Retro Music Hall dorazila v neuvěřitelných mini. „Zepředu dobrý, ale počkejte, až se otočí, to je panečku podívaná,“ upozorňovali jeden druhého hosté, kteří dorazili na křest. Samotného aktu se ujal kromě autora hudby Michala Pavlíčka a hlavní hrdinky Báry Basikové i Dan Hůlka, přezdívaný »kapustňák«. Zpěvák zřejmě nabyl dojmu, že nikdy nepřibral, a začal se dvořit Báře. „Ať se vám to album líbí alespoň z poloviny, tak jako mně se líbí Barunka,“ rozplýval se nad Bárou Hůlka, který se nebál ani přítele Basikové, produkčního Petra Poláka, jenž postával kousek za ním. Co do rozměrů těla by si Hůlka asi hravě s novým přítelem Báry poradil. Ta si však svého vysněného muže začala bránit a okamžitě se k němu přitiskla. Písně z muzikálu hlavní hrdinové odzpívali lehce netradičně, a to za doprovodu kapely Nightwork, které dominují Vojtěch Dyk, František Soukup a Jakub Prachař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.