Tereza Kostková - Nova ji vyhodila, teď ji chce zpátky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kostková - Nova ji vyhodila, teď ji chce zpátky

Tereza Kostková je nyní velice vytíženou moderátorkou.
Tereza Kostková je nyní velice vytíženou moderátorkou. (Lenka Hatašová)

PRAHA – Moderátorka a herečka Tereza Kostková (31) se pohybuje na tenkém ledě mezi televizní konkurencí. Za několik dnů ji čeká moderování dvou celovečerních akcí – TýTý na Nově a nového zábavného pořadu na ČT Hvězda mého srdce. Nova však o jejích aktivitách na České televizi nemá ani ponětí.

Tereza už musela jednou kvůli moderování StarDance na konkurenční televizi Novu opustit. Tají snad Kostková své pracovní aktivity? „Ne, netajím to, moderování večera TýTý mi bylo nabídnuto Novou, bylo mi to prezentováno tak, že já bych tam měla být za veřejnoprávní televizi a Dáda Gondík za Novu. Je jasné, že každá televize si hýčká své moderátory, a já se pořád hrdě hlásím k České televizi,“ řekla deníku Aha! Kostková, které komerční televize nabídla znova práci.

„Ze strany České televize s tím nemáme žádný problém, naopak jsme hrdí, že se Terezka objeví na Nově, myslím, že dnes už to není tak vyhrocené s tím, kdo na jaké televizi moderuje,“ uvedl tiskový mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Herečka Tereza Kostková je velice uznávanou moderátorkou, však se také objevuje po boku těch nejlepších. StarDance moderovala s Markem Ebenem, »novácký« Clever s Milanem Šteindlerem, jako parťáka na TýTý bude mít Dalibora Gondíka a o týden později, v sobotu 19. dubna, se na obrazovkách ČT objeví v pořadu Hvězda mého srdce po boku Ondřeje Brzobohatého.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.