Paris Hilton v Praze: Belohorcová, kuře, pád na bradu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paris Hilton v Praze: Belohorcová, kuře, pád na bradu

Poraněný obličej si Paris celou dobu skrývala rukou.
Poraněný obličej si Paris celou dobu skrývala rukou. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Josef Mašek)

PRAHA – Paris Hilton na Prahu jen tak nezapomene. Reportéři deníku Aha! ji sledovali a stálo to opravdu za to.

Prahu už nikdy, zasípala hvězda

Po příjezdu autobusem z Německa kolem půl dvanácté dopoledne Paris vystoupila i se svým partnerem Benjim Maddenem, jehož kapela má v Praze koncert, před Kongresovým centrem. Po chvíli zase odjeli, tentokrát do hotelu Holiday Inn. Odtud taxíkem do centra. Přišli až na Staroměstské náměstí, kde zapózovali novinářům a zase odešli, navštívili kavárnu a prošli pár ulic. V jedné z nich minuli i Zuzanu Belohorcovou s přítelem Vlastou Hájkem. A ačkoliv Zuzana už několikrát tvrdila, že jsou kamarádky, tady ji Paris Hilton přehlédla jako každého dalšího turistu.

Poté Paris s doprovodem vešla do jedné restaurace, kde se jí asi nelíbilo, takže za chviličku vyklouzla a zaplula do Caffe Italia, kde si s milencem dali oběd. Polibky prokládali kuřetem a pomerančovou šťávou. Mezitím se před restaurací sjelo na dvě stovky fotoreportérů a novinářů z celého světa. Když Paris se svým milencem vyšla, dali se před novináři na útěk. To neměli dělat. V úzké uličce totiž narazili do českého reportéra a Paris podjely nohy, upadla a rozbila si bradu. Odklusala tedy na záchod, kde se snažila kapesníčkem bradu utřít. Když kvapně toaletu opouštěla, na přítomné novináře jen sykla: „Lidé tady jsou šílení. Prahu už nikdy.“ Poté naskočila do taxíku, mercedesu, který účtuje 99 korun za kilometr, a s milencem odkvačili pryč.

31.3.2008


Paris hilton v Praze

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.