Šťastná Dara: To je moje Laura! Princezna bojovnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šťastná Dara: To je moje Laura! Princezna bojovnice

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (35) ukázala svou třídenní dceru Lauru! „Břicho po císaři mě sice pořád trošku bolí, ale Laura leží vedle mě a není nic krásnějšího,“ rozplývá se šťastná máma s tím, že obě jsou v naprostém pořádku a že všechny své milé měla během porodu buď vedle sebe, nebo alespoň blízko v čekárně.

Zpěvačka Dara Rolins (35) ukázala svou třídenní dceru Lauru! „Břicho po císaři mě sice pořád trošku bolí, ale Laura leží vedle mě a není nic krásnějšího,“ rozplývá se šťastná máma s tím, že obě jsou v naprostém pořádku a že všechny své milé měla během porodu buď vedle sebe, nebo alespoň blízko v čekárně.

Přítele a Lauřina tátu Matěje Homolu, manažerku a kamarádku Evu Skallovou a na telefonu sestru Janu. Laura se narodila v úterý večer krátce před půl desátou během dramatického porodu. „Aby pan doktor předešel komplikacím, dal přednost císařskému řezu. Pupeční šňůra a kontrakce totiž ubíraly Lauře vzduch,“ popsala porod Dara, která v nemocnici zůstane ještě přes víkend.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.