Vendula Svobodová - Strach z milence: Už plánuje rozchod... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vendula Svobodová - Strach z milence: Už plánuje rozchod...

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (: Aha!)

PRAHA – Pravda vyšla najevo! Vendula Svobodová (36), vdova po Karlu Svobodovi (†68), konečně přiznala, o čem deník Aha! už minulý týden informoval. Její nový přítel Patrik Auš (30), podnikatel z Říčan, trpí skutečně psychickými potížemi – endogenními depresemi, které často doprovázejí pokusy o sebevraždu!

»Patrik má Karlovu nemoc, vím to a dost mě to děsí!«

Stejnou nemocí podle Venduly trpěl i její manžel Karel, jenž se pak před více než rokem doma v Jevanech zastřelil. A protože Vendula už nechce zažít něco podobného podruhé, vážně uvažuje, že se s Patrikem Aušem rozejde!

„Patrik má Karlovu nemoc, vím to a dost mě to děsí,“ přiznala deníku Blesk Vendula, i když před týdnem ještě tvrdila, že o ničem neví. A i když se nyní dušuje, že spolu s Patrikem se zrádnou nemocí zabojuje, z její blízkosti se ozývají hlasy, že už brzy vezme zpátečku a bude opět sama! „Patrik se chová skvěle k Vendule i k malému Kubíkovi. Jenže trpí depresemi, na které dojel už Karel. Vendula vážně nemá sílu zažít podruhé to samé, hlavně ale nechce podobnému otřesu vystavit malého Kubíka, který by si mohl na Patrika zvyknout. Vendula proto chce v tichosti z toho vztahu radši couvnout. Najde nějakou jinou příčinu, ale skutečností je, že ji vyděsily Patrikovy manické stavy, které s ním už prožila,“ tvrdí Vendulina dobrá kamarádka.

Deník Aha jako první informoval o tom, že se Auš léčí na psychiatrii a má mít za sebou i pokus o sebevraždu. O ty se lidé s endogenními depresemi často pokoušejí. „Střídají se u nich manické fáze, kdy je všechno baví a život milují, s totálními útlumy nálad, při nichž myslí takřka jen na smrt. Mezi tím už je jen takzvaný neutrál, normální stav. Když se to neléčí, dopadají takoví lidé tragicky,“ vysvětluje lékař. A i když Auš pod lékařským dozorem je, s Vendulinou podporou podle jejích známých opravdu nemůže už příliš dlouho počítat.

Nejznámější a asi i nejbohatší vdova Česka tak, zdá se, bude už brzy opět sama!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.