Dara Rolins - Dramatický porod! Miminku docházel kyslík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara Rolins - Dramatický porod! Miminku docházel kyslík!

Dara Rolins
Dara Rolins  (: Aha!)

PRAHA – Úterní porod Laury (2 dny), dcery zpěvačky Dary Rolins (35), se neobešel bez dramatu! Přestože lékaři ještě ráno v den porodu spočítali, že malá přijde na svět až o víkendu, večer nabraly události rychlý spád! „Večer mě začalo bolet břicho, a tak mě odvezli do nemocnice. Panu doktorovi se to moc nelíbilo a malá šla ven císařem. Kontrakce ji totiž tlačily a ubíraly kyslík,“ přiznala včera Dara deníku Aha!.

Přitom ale ještě v okamžiku, když večer přijela Dara s kontrakcemi do nemocnice v pražské Krči, vše směřovalo k tomu, že porod bude až za několik hodin, ne dříve jak před půlnocí. Ovšem ve chvíli, kdy zpěvačku prohlédl její gynekolog, rozhodl o okamžitém převozu na sál. Kontrakce totiž Lauru tlačily a ubíraly jí kyslík. Krátce před půl desátou večer už Laura poprvé spatřila svět, vážila 2,80 kg a měřila 49 cm.

„Jsem ještě mimo, unavená, jizva po »císaři« bolí, ale jinak jsem nejšťastnější ženská na světě. Je to krása, právě se s Laurou seznamujeme,“ popsala nám bezprostřední okamžiky po porodu Dara. „Matěj byl celou dobu se mnou, dorazila i moje manažerka Evka, ale ta omdlela,“ dodává Dara. V nemocnici si zpěvačka s dcerou, která se podle původních plánů měla jmenovat Matylda, ale táta Matěj Homola (zpěvák skupiny Wohnout) byl proti, poleží šest dní. Poté se přesune do svého nového letního domu na Vyžlovku u Prahy. Blízko totiž bydlí její sestra Jana, která jí s dítětem hodlá v prvních měsících pomáhat.

27.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.