Prima chce Střepiny! Nova zase Ošklivku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Prima chce Střepiny! Nova zase Ošklivku!

PRAHA – Sledovanost »primáckých« zpráv je stále katastrofální, přesto chce jejich šéf Pavel Zuna (41) dál pokračovat s bojem proti Nově!


V jeho hlavě se právě teď rodí nápad zavést na Primě pořady podobné »nováckým« Střepinám, které jsou zpravodajským souhrnem týdne, nebo Víkendu, což je magazín s reportážemi na jedno téma. „Potřebuju na to ale lidi a finance,“ řekl Zuna na Frekvenci 1.

Dodal, že vysílání zpráv v 19.30 hodin proti Nově zhodnotí na Primě na začátku léta a pak se rozhodnou, jestli dojde k nějakým změnám, nebo ne. Zuna taky prohlásil, že kdyby jeho kolegyně Mirka Čejková nevzala na začátku února moderování zpráv na Primě, on by to odmítl také. Dokonce se ani nebál říci, že ho více živí šéfování než uvádění hlavní zpravodajské relace.

Jenže Nova se také hodlá u Primy inspirovat. Na Barrandově se totiž právě natáčí »pilot« seriálu Dokonalý svět. A ten se bude, podobně jako primácká Ošklivka Katka, odehrávat v prostředí modelingu a světa módy obecně. „Námět na ten seriál na Nově ležel už déle, ale kvůli Ošklivce s jeho realizací počkali. Teď když jsme viděli, jak je primácká Ošklivka Katka slabá, tak jsme se rozhodli, že zkusíme natočit něco podobného, ale lépe,“ prozradil nám člověk, který na vzniku nového seriálu pracuje. „Teď se točí pilot a podle toho, jak dopadne, se vedení Novy rozhodne, zda do toho půjde, nebo nikoliv,“ dodal náš zdroj.


Autor: (lbp, efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.