Černocká v Semaforu - Milovala Hrzána a Spáleného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Černocká v Semaforu - Milovala Hrzána a Spáleného!

Jako dvě sestry aneb Petra Černocká s dcerou Barborou Vaculíkovou, která je rovněž zpěvačkou a pěje ve vokálním souboru Yellow Sisters.
Jako dvě sestry aneb Petra Černocká s dcerou Barborou Vaculíkovou, která je rovněž zpěvačkou a pěje ve vokálním souboru Yellow Sisters. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zpěvačka Petra Černocká (56) se vrátila do Divadla Semafor. A dokonce i s dcerou Barborou Vaculíkovou, která je členkou vokálního souboru Yellow Sisters. „Ale jen na jeden večer v rámci pořadu Včera neděle byla, ve kterém Václav Kopta a Jolana Smyčková představují bývalé členy Semaforu,“ řekla deníku Aha! Petra.

A taky na sebe prozradila, že když byla v Semaforu, tak chodila s hercem Jiřím Hrzánem a zpěvákem Petrem Spáleným!

Petra do Semaforu nastoupila k Šimkovi a Grossmannovi v roce 1967 a pak byla pár let i v souboru Jiřího Suchého. „Tenkrát jsem chodila s velmi slavným Jiřím Hrzánem a všechny holky mi ho záviděly,“ přiznala se smíchem Petra. „Od té doby jsem nikdy tak galantního milence neměla,“ zasnila se čarodějnice Saxana z legendárního fi lmu Dívka na koštěti.

Petra Černocká má totiž slabost na menší muže a Hrzán byl o centimetr menší než ona. Po rozchodu s Hrzánem pak Černocká chodila se zpěvákem Petrem Spáleným, který byl ještě menší než Hrzán. „Spáleného mi ale přebrala Pavlína Filipovská,“ smála se nestárnoucí Petra.

Kromě ní se do Divadla Semafor na jeden večer vrátil i zpěvák Radek Tomášek a velmi působivé bylo vystoupení čarodějnice Marcely Košanové, která je sice služebně mladší než filmová Saxana, ale na rozdíl od Petry Černocké prý čarovat doopravdy umí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.