Žilková se chce letos vdávat: Veroniko, nesmíš dřív než v prosinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková se chce letos vdávat: Veroniko, nesmíš dřív než v prosinci!

Veronika Žilková a Martinem Stropnickým vyrazili na předsvatební cestu. Svatba bude až poté...
Veronika Žilková a Martinem Stropnickým vyrazili na předsvatební cestu. Svatba bude až poté...

PRAHA – Veronika Žilková (46) chystá svatbu s Martinem Stropnickým (50)! A chce ji ještě letos! Jenže má to háček.


Veronika pochází z přísně věřící rodiny, a v takové je zvykem, že se žádné velké slavnosti nekonají nejméně rok poté, co někdo z rodiny zemřel. Svatba proto musí být až v prosinci! Jinak...

Veronika loni prožila krutý rok. V květnu pochovala tatínka, o měsíc později zjistila, že její očekávané dítě trpí těžkou brániční kýlou. Poté, co jej za vypjatých okolností porodila, prožila si 198 dní strachu o jeho život. Ten vyústil milosrdnou smrtí miminka jménem Melichar 27. listopadu 2007.

Letos si to chce Veronika podle všeho vynahradit. „Svatba bude letos a ani nevím, jestli si mám nechat šít svatební šaty,“ nechala se slyšet Veronika a vyrazila s Martinem na předsvatební cestu na Kanárské ostrovy. A pokud bude chtít dodržet všechny zvyky své rodiny, začíná se datum, které zatím Veronika tají, jevit zřetelněji. Musí to být později než 27. listopadu. Zbývá jen předvánoční prosinec. Kdyby to Veronika porušila, bylo by to proti všemu, v co věřil její milovaný tatínek, profesor Václav Žilka (†82)! Se Stropnickým žije Žilková od roku 2004, mají spolu dceru Kordulu (2,5). Dohromady pak mají devět dětí, šest Veronika, z toho jsou dvě adoptované, a tři Martin.


Autor: (mac)
Foto Aha! – Marek Pátek


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.