Bob Klepl: Kolaps a rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bob Klepl: Kolaps a rozchod!

 (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Jedno z nejtěžších období v životě má za sebou herec Bohumil Klepl (49). Nejenže se rozešel s o dvacet let mladší přítelkyní Markétou Coufalovou, ale prodělal i nervový kolaps.


„Bylo toho na mě nějak moc a prostě jsem to nezvládl,“ říká Klepl, který hrál například v oblíbeném primáckém seriálu Letiště.

„Bylo mi jedno, jestli hraju tady, nebo tam. Uvědomil jsem si, že musím zbrzdit, jinak mě klepne,“ svěřuje se herec.

Kvůli jeho zdravotní indispozici museli zrušit několik divadelních představení. A do toho všeho na Klepla dolehly i problémy ve vztahu s herečkou Markétou Coufalovou. S tou se nakonec populární »Bob« rozešel. „Důvodem byl velký věkový rozdíl a z něho vyplývající problémy. Holt musím být soudný, jsem už starej chlap,“ poznamenává k rozchodu Klepl.

Kliknutím zvětšeteJedinou jeho radostí je tak příprava velkolepé oslavy padesátých narozenin, kterou chystá v Nosticově paláci na konec března. „Bude to pořádnej mejdan,“ slibuje herec.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.