Účet Bartošové: Za dva roky přišla o deset milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Účet Bartošové: Za dva roky přišla o deset milionů!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Iveta Bartošová (42) kvůli psychickým problémům nepřišla jen o syna Artura, ale také o miliony korun. Pohled do jejího účetnictví je totiž tristní.

Iveta Bartošová (42) kvůli psychickým problémům nepřišla jen o syna Artura, ale také o miliony korun. Pohled do jejího účetnictví je totiž tristní. Zatímco například v roce 2002 si Bartošová podle daňového přiznání vydělala téměř pět milionů korun, nyní jsou její příjmy více než desetkrát nižší. „Jen za poslední dva roky tak Iveta přišla kvůli psychickým problémům zhruba o deset milionů korun,“ řekl Aha! člověk, který je obeznámen s finanční situací zpěvačky.

„O vystoupení Ivety je pořád zájem,“ tvrdí její manažer Ivan Rössler. Jenže tytam jsou doby, kdy si mohla za vystoupení účtovat skoro tolik, jako Lucie Bílá. Zatímco Bílá si za kšeft účtuje hodně přes sto tisíc korun, cena Ivety za poslední roky spadla. „Odhaduji ji pod padesát tisíc za vystoupení,“ říká jeden z hudebních manažerů.

„Její další problém je, že v poslední době na poslední chvíli zrušila několik důležitých vystoupení. Pořadatelé si pak dvakrát rozmyslí ji znovu pozvat,“ dodává.

O neveselé situaci nejlépe vypovídá počet akcí, které Bartošová v poslední době měla. Kromě účinkování v Dubaji zvládla vystoupit jen jednou, a to na plese kdesi na Šumavě. „Iveta má potenciál na to, aby byla jednou z nejlépe vydělávajících českých zpěvaček, jenže kvůli svým problémům se dostala do situace, kdy je jednou z nejchudších,“ dodává její kolegyně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.