Sámer Issa: Šokující video s vibrátorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sámer Issa: Šokující video s vibrátorem!

To je on! Takhle vypadá X Factor, který Sámer koupil v sexshopu.
To je on! Takhle vypadá X Factor, který Sámer koupil v sexshopu. (Aha! – Martin Hykl, TV NOVA)

PRAHA – To se rodiče asi budou divit! Zpěvák a spolumoderátor novácké soutěže X Factor Sámer Issa (22) zveřejnil na internetových stránkách soutěže peprné video! V něm se vypravil hledat tajemný Faktor X do sexshopu. Ve videu, které si může na internetu pustit klidně i sedmileté dítě, nechá prodavačku, aby mu předváděla vibrátor a další sexuální pomůcky!

Video je na internetových stránkách Novy v sekci věnované soutěži X Factor. Před spuštěním tohoto videa se sice objeví varování, že následující materiál není vhodný osobám mladším 18 let, přesto jeho umístění na webu nejsledovanější televize hodně překvapí. „Soutěž je cílená hlavně na mladé diváky. Sledují to například jedenáctileté holčičky, které se určitě podívají i na tyhle stránky. A takové video může poškodit jejich mravní vývoj. Je to opravdu nehorázné, že něco takového je spojováno se soutěží ve zpěvu,“ myslí si jeden z rozhořčených rodičů, který Aha! na šokující video upozornil. Nova se brání tím, že před videem je uvedeno varování.

Co všechno je ve videu k vidění? „To je rotační vibrátor, který má speciální nástavec na dráždění klitorisu,“ předvádí Sámerovi na kameru prodavačka. Pikantní navíc je, že X Factor nakonec Issa v sexshopu skutečně najde. Jmenuje se tak totiž jeden z výrobků – vibrační kroužky pro muže.

9.3.2008

Sámerovo video na stránkách TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.