Míša Dolinová: Do solárka jen ve dvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Dolinová: Do solárka jen ve dvou!

Míša Dolinová si pochvalovala moderní solárium i léčbu kyslíkem.
Míša Dolinová si pochvalovala moderní solárium i léčbu kyslíkem. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Moderátorka Míša Dolinová (43), která byla před několika týdny »odejita« z ranní Snídaně s Novou, vstávání nepostrádá. „Přesedlala jsem na jiný styl života a adrenalinem teď pro mě je, když mi děti ráno řeknou, že zapomněly na úkoly,“ smála se Dolinová na otevření nového pražského salonu Variace, kde ji nejvíce zaujalo dvoumístné solárium.

Moderátorka Míša Dolinová (43), která byla před několika týdny »odejita« z ranní Snídaně s Novou, vstávání nepostrádá. „Přesedlala jsem na jiný styl života a adrenalinem teď pro mě je, když mi děti ráno řeknou, že zapomněly na úkoly,“ smála se Dolinová na otevření nového pražského salonu Variace, kde ji nejvíce zaujalo dvoumístné solárium.

„Je to tady jako v přírodě, ležíte na trávě, slyšíte zvuk vodopádů a opalujete se. Navíc je to dvoumístné, takže si můžu i popovídat s kamarádkou,“ smála se sympatická blondýna. Ta také nepohrdla léčbou kyslíkem, kterou nový salon rovněž nabízí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.