Helena Zeťová - Dračice i maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Helena Zeťová - Dračice i maminka!

Helena Zeťová
Helena Zeťová  (Aha! – Marek Pátek, Universal Music)

PRAHA – Velké usmíření! Bývalá zpěvačka kapely Black Milk Helena Zeťová (28) si udělala dvojnásobnou radost. V pražském Harley‘s baru totiž pokřtila své druhé sólové cédéčko Crossing bridges, a navrch se i usmířila s přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem (30). Není divu, vždyť Zeťová přestává skrývat mateřské pudy!

„Před časem jsem adoptovala tři děti z Afriky. A přestože s nimi jsem v kontaktu, chtěla bych je moc vidět. Je to komplikované,“ přiznala nedávno Zeťová v jednom rozhovoru.

Že by nyní blonďatá dračice zatoužila po vlastním miminku? Podle všeho je to dost možné. Zeťová totiž na křtu s Bednářem jenom tokala, vyzpívala mu do tváře zamilovanou píseň a on jí na oplátku přinesl velkou kytici rudých růží. Zdá se, že Bednářovo extempore s bývalou misskou Lucií Hadašovou už je zapomenuto a vztah mezi hokejistou a blonďatou dračicí Zeťovou je zase plný vášně.

6.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.