Gott, Hanychová, Něrgešová, Krainová: Zaútočil na ně úchyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gott, Hanychová, Něrgešová, Krainová: Zaútočil na ně úchyl!

PRAHA – Telefonní teror! To teď prožívají desítky českých celebrit. Mají strach, bojí se každého zazvonění mobilu. Důvod? Někdo, kdo se pohybuje v showbyznysu, totiž ztratil telefon, v němž měl stovky čísel na známé české i slovenské hvězdy!


Jeden a ten samý!

Někdo další si pak ztracený (či ukradený) telefon koupil v bazaru a teď na uložená čísla volá a zjišťuje, jestli jsou pravá. A nechová se zrovna slušně! Už si to okusil i Karel Gott (68). Tomu dotyčný neustále volá a píše, ať dorazí tam či onam. „Mě takový člověk nemůže rozhodit, buďte bez obav, za život jsem toho zažil už mnoho,“ řekl Gott. Stejnou potíž teď ale zažívají třeba i modelky Agáta Hanychová a Simona Krainová nebo moderátorka Laďka Něrgešová. „Víte, co mě denně prozvání a píše lidí? Nehroutím se z toho,“ říká k tomu Hanychová. „Přišla mi SMS, ať se zvednu a přijdu k Národnímu divadlu, a když jsem neodpovídala, dorazila zpráva ve smyslu, že jsem namyšlená,“ říká další z celebrit, kterou vtipálek obtěžoval. Sama ale nechce být jmenována. Co kdyby se náhodou dotyčný ozval znovu?

Zatím nikomu nevyhrožoval, ale co když ho to napadne? Pak už by se ovšem dopouštěl trestného činu...

Kliknutím zvětšete


Autor: (lbp)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.