Lucie Bílá: Její hit prodali za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá: Její hit prodali za miliony!

Lucie Bílá nedostala za svůj hit ani korunu.
Lucie Bílá nedostala za svůj hit ani korunu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Největší hit zpěvačky Lucie Bílé (42), píseň Láska je láska, se začal objevovat s pozměněným textem v reklamě jedné české banky. Slova Láska je láska jsou v ní nahrazena spojením Splátka je splátka a mají přesvědčit diváky, aby využili služeb jednoho z tuzemských bankovních domů.

Největší hit zpěvačky Lucie Bílé (42), píseň Láska je láska, se začal objevovat s pozměněným textem v reklamě jedné české banky. Slova Láska je láska jsou v ní nahrazena spojením Splátka je splátka a mají přesvědčit diváky, aby využili služeb jednoho z tuzemských bankovních domů.

Kolik peněz Bílá za propůjčení svého hitu do reklamy dostala? Nic! „Vůbec o tom nevím a ani jsem to neviděla. Ale písničku zřejmě prodal autor hudby Ondřej Soukup,“ řekla deníku Aha! Bílá. Kolik mohl Soukup za píseň inkasovat? Ani jedna strana nechce přesnou částku prozradit, ale podle odborníků může jít o miliony korun. „Myslím si, že banka za píseň vyplatila majitelům práv částku v řádech milionů korun,“ říká mediální expert Marek Ditrich. Ondřej Soukup zkrátka ví, jak vydělat miliony.


Lucie Bíla - Láska je láska:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.