Pavel Nový: Vstal z vozíku a lékařům se zastavil dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pavel Nový: Vstal z vozíku a lékařům se zastavil dech

Pavel Nový
Pavel Nový (Dalibor Puchta)

KLADRUBY – Zázrak! Tak mluví o průběhu rekonvalescence herce Pavla Nového (59) lidé, kteří se o něj starají v sanatoriu v Kladrubech.

Zázrak! Tak mluví o průběhu rekonvalescence herce Pavla Nového (59) lidé, kteří se o něj starají v sanatoriu v Kladrubech.

„Ještě před pár týdny byl celý ochrnutý a pohyboval se jen díky elektrickému vozíčku, který kvůli ochrnutí ovládal jen čidlem, které měl na čele. Nyní už herec chodí o berlích a pokoj už zvládne přejít i bez jejich pomoci. Je to opravdu neuvěřitelné, jak se panu Novému daří při rekonvalescenci,“ prozradila deníku Aha! jedna z jeho ošetřujících sester. Nový se v září minulého roku nakazil západonilskou horečkou, která během neuvěřitelně krátké doby Nového, hvězdu komedie století S tebou mě baví svět, málem zabila. „Ta nemoc způsobí šílený horečky, otok nervových cest a mozku a pak selže dýchání, srdce,“ popisuje děsivou nemoc Nový. Jak se zdá, tak se mu zatím daří nad vážnou chorobou vítězit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.