Iveta Bartošová: Vrátí se do Česka? První oficiální fotky z koncertu v Dubaji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová: Vrátí se do Česka? První oficiální fotky z koncertu v Dubaji

Iveta v Dubaji odzpívala jedenáct písniček.
Iveta v Dubaji odzpívala jedenáct písniček. (Aha!)

DUBAJ – První oficiální fotky z dubajského vystoupení Ivety Bartošové (42) jsou na světě! „Měli jsme trošku zpoždění, jejich fotografka, která je dělala, si poté vypnula telefon a my ji nemohli dohnat.

První oficiální fotky z dubajského vystoupení Ivety Bartošové (42) jsou na světě! „Měli jsme trošku zpoždění, jejich fotografka, která je dělala, si poté vypnula telefon a my ji nemohli dohnat.

V Dubaji byl totiž státní svátek a místní měli pramálo pochopení pro netrpělivost českých novinářů,“ směje si Ivetin manažer Ivan Rössler. Bartošová koncem minulého týdne v hotelu Al Bustan Rotan vystoupila pro pojišťovnu Alico na její tiskové konferenci, zazpívala jedenáct písniček a podle svých slov je se sebou spokojená, jako už dlouho nebyla. Přesto se ozvaly kritické hlasy, jejichž argumenty zpěvačka popírá. A jak je to s jejím plánovaným sobotním návratem? „Zatím je to tak půl na půl. Ivetě se v Dubaji líbí a má tam klid. Sice jsme dali předběžný ústní příslib, že by se v sobotu mohla objevit v Čechách na jednom plese, ale organizátoři jsou informováni o možnosti, že nevystoupí. Nebyla podepsána žádná smlouva, ani vyplacena žádná záloha, jak kdosi tvrdil,“ popírá Rössler informace o dalším Ivetině nedodržení slibu.


Iveta Bartošová - Víš Lásko:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.