Bartošová v Dubaji: Iveto, tak jak to bylo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová v Dubaji: Iveto, tak jak to bylo?

S Danielou Maxovou (vpravo) Iveta vystoupila na večírku pro americkou pojišťovnu Alico.
S Danielou Maxovou (vpravo) Iveta vystoupila na večírku pro americkou pojišťovnu Alico. (: archiv Aha!)

DUBAJ – Ostře sledované vystoupení Ivety Bartošové (41) v Dubaji se stalo předmětem řady otazníků! Zklamala, nebo splnila, co si předsevzala? Přestože řada pozorovatelů se tváří přinejmenším pochybovačně, Iveta má i zastánce! Svého manažera Ivana Rösslera, ale hlavně hudebního producenta Karla Vágnera (66), jenž se v Dubaji s Ivetou setkal a show navštívil. Tak jak to bylo doopravdy?

Úspěch, nebo propadák?

„Bylo to parádní vystoupení, neviděl jsem žádné problémy, o nichž se mluví,“ tvrdí Vágner, který s Bartošovou strávil i téměř celý následující den. Ještě společně s fotbalovým koučem Ivanem Haškem, který tu trénuje prvoligový tým, totiž zašli na odpolední kávu i večeři do restaurace Irská vesnice. Vágner Ivetě dokonce věří natolik, že je připraven nabídnout jí svou producentskou pomoc. „Šel bych do toho,“ potvrdil producent svůj pracovní zájem o Ivetu a dodává, že v Dubaji má i další agendu. „Domlouvám tu nějaká vystoupení pro svého syna Pepíka,“ přiznal.

„Iveta absolvovala svoje první vystoupení v Dubaji s dobrým pocitem,“ doplňuje manažer Rössler. „Podle svých slov neměla ani obvyklou trému a publikum, i když už poněkud unavené – večírek začal v 19 hodin a vlastní show přišla na řadu až ve 23 hodin, ji přijalo vřele. Iveta sice zpívala česky, anglicky si písničky jen uváděla a komentovala, ale přesto sklidila potlesk. Líbil se zejména Anděl od Michala Davida a Svobodovy Tři oříšky. Navzdory tomu, že dvouhodinová show trvala skoro do jedné hodiny po půlnoci, hodně diváků, a to i dětí, si po představení chodilo pro podpis,“ říká manažer. A co sama Iveta?


Exkluzivní zprávy přímo z Dubaje čtěte už zítra (25.2.2008) v tištěném Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.