Párty Ošklivky Katky: Zasahovala i policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Párty Ošklivky Katky: Zasahovala i policie!

Klára Janečková se do role »ošklivky« Katky umí vžít...
Klára Janečková se do role »ošklivky« Katky umí vžít...  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Z ostudy kabát má »Holubova letka«! Nezvaní hosté, kteří chodí skoro na každý večírek, vydávají se za novináře a doslova »spásají« rautové stoly, tentokrát narazili! Z večírku nového seriálu televize Prima Ošklivka Katka je vyváděla policie!


A představitelka titulní role Kateřina Janečková (23) díky nim přišla o svých pět minut slávy!

„Jsem také novinář,“ vykřikoval postarší pán, který se prokazoval falešným průkazem. Policie ho ale zanedlouho vyprovodila, a rozjetý večírek mohl pokračovat. A došlo i na tancování na stole, kterého se zhostil Lumír Olšovský v převleku za módního návrháře. „Takového ho vůbec neznám, úplně se v tom vyžívá,“ kroutil hlavou Lumírův dlouholetý partner Pavel, který si přítele po celou dobu bedlivě hlídal.

Na parket na chvíli zaskočil i hudebník Ondřej Soukup s přítelkyní Lucií Šoralovou nebo Josef Carda se Světlanou Zárubovou. „Nejsem na takový humbuk vůbec zvyklá. Mám z toho úplně strach! Dostala jsem svou životní roli. A přeji si, abych v ní byla dobrá,“ prozradila nám představitelka ošklivky Katky Klára Janečková, která kdysi neměla skoro ani na nájem a pořádná role stále ne a ne přijít. Role »ošklivky« jí ale vynese slušný honorář. „Jen si musím zvyknout na takový život a to půjde těžko,“ dodala ještě herečka, která se bude od 3. března pravidelně objevovat na obrazovce v seriálu, který slaví úspěch skoro na celém světě.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.