Miss World Taťána Kuchařová - Nový milenec: Vlivný šéf ODS | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss World Taťána Kuchařová - Nový milenec: Vlivný šéf ODS

Miss World Taťána Kuchařová
Miss World Taťána Kuchařová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Přítele tajila, ale neutajila! Miss World Taťáně Kuchařové (20) se přesto podařil husarský kousek; vztah totiž skrývala celého půl roku! A kdo je jejím vyvoleným? Jeden z perspektivních českých politiků a člen nejvyššího vedení pražského magistrátu a ODS Milan Richter (32)!

„Je to mezi nimi velmi vážné, už dávno se nejedná jen o vzplanutí,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí významného páru s tím, že Táňa už Milanovi představila své rodiče, kteří bydlí v Opočně. „Její tatínek se s Richterem setkal i v Praze, když tu byl,“ dodává náš zdroj. Loňská nejkrásnější žena světa ani politik se zatím ke svému šestiměsíčnímu vztahu nevyjádřili, Táňa proto, že je teď v americkém Las Vegas, kde cepuje finalistky nadcházejícího ročníku Miss ČR a vrací se až v pondělí, radní Richter nebyl k zastižení kvůli jednáním. Před pár dny ale Kuchařová přiznala: „Jsem zamilovaná. A to velmi.“ A je nasnadě do koho...

22.2.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.