Agáta Hanychová - Ukázala »plastiku prsou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta Hanychová - Ukázala »plastiku prsou«!

Agáta Hanychová si nechala prsa zpevnit. Mladým dívkám však radí, aby si prsazvětšily ponožkami.
Agáta Hanychová si nechala prsa zpevnit. Mladým dívkám však radí, aby si prsazvětšily ponožkami. (Aha! – Kateřina Kovářová, Stream.cz)

PRAHA – Modelka Agáta Hanychová (22) konečně odhalila tajemství svých dmoucích ňader a plného dekoltu. Ve svém videodeníčku na internetové televizi Stream.cz prozradila, že už jako malou dívku ji trápila skutečnost, že jí byla většina podprsenek příliš velká.

„A tak jsem vymyslela způsob, jak si prsa vylepšit,“ říká Agáta, načež si následně do podprsenky nacpe ponožky. „Tyhle jsou malé, takže tam zkusíme nacpat větší ponožky,“ dodává a vzápětí si do košíčku podprsenky cpe smotané podkolenky, které objem její podprsenky výrazně zvětší. „Moje rada proto zní, že na velká prsa vám stačí ponožky nebo podkolenky, ale pozor! Nesmíte se nikde svlékat,“ uzavírá Hanychová své video. To už na internetu vidělo během pár dnů téměř dvě stě tisíc lidí, díky čemuž se stalo jedním z nejsledovanějších na českém internetu.

Kliknutím zvětšete

21.2.2008


Agáta Hanychová - Moje Prsa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.