Lucie Bílá - Bude nakonec Carmen? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá - Bude nakonec Carmen?

Lucie Bílá prozradí už dnes večer v TopStar na Primě spoustu perliček ze svého života i své další plány.
Lucie Bílá prozradí už dnes večer v TopStar na Primě spoustu perliček ze svého života i své další plány. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Lucie Bílá (41) nestíhá šokovat! Ještě v lednu zpěvačka odmítala, že by kývla na nabídku amerického hudebního skladatele Franka Wildhorna (48), aby ztvárnila hlavní roli v muzikálu Carmen, který chce uvést Hudební divadlo v Karlíně. Teď ale říká: „Na podzim chystám jednu velkou věc.

A to, jestli to bude Carmen, to teď po mně nechtějte, abych říkala! S panem Wildhornem jsme se domluvili na jisté spolupráci, ale více teď vážně říci nemohu,“ uvedla exkluzivně pro deník Aha! Bílá a v podstatě naznačila, že k roli Carmen směřuje.

„Ona to tají? Vždyť nám volala i z New Yorku, když byla u pana Wildhorna ve studiu,“ říká dvorní textařka Bílé Gábina Osvaldová (54). „Teď běží hlavně jednání mezi karlínským divadlem a Petrem Kratochvílem, který je s Bílou spolumajitelem Divadla Ta Fantastika. Tomu se totiž moc nelíbí, že by hlavní hvězda jeho divadla měla vystupovat jinde, a tak dolaďují podmínky. Kratochvíl chce, aby Carmen běžela v Ta Fantastice, to ale Američané odmítají a prosazují Karlín,“ řekl nám zdroj blízký Bílé. O České slavici bude také reportáž v dnešním magazínu TopStar na Primě. Řeč bude o tom, jestli je těhotná, proč oddálila svůj nástup do muzikálu Dáma s kaméliemi, jaké má plány s Karlem Gottem a jak je to právě s její účastí v muzikálu Carmen. Dívejte se na TopStar už dnes večer v 21.15 na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.