Helena Vondráčková: Vybrečela si koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková: Vybrečela si koncert!

Helena si nevysloužila za své vystoupení honorář, odměnou jí byla vděčnost.
Helena si nevysloužila za své vystoupení honorář, odměnou jí byla vděčnost.  (Aha! – Josef Mašek)

LIBEREC – Zcela bez nároku na honorář a cestovné vystoupila o víkendu Helena Vondráčková (60) v libereckém Babylonu! Zpívala tu totiž jen proto, aby zachránila existenci koňského domova důchodců!

Zcela bez nároku na honorář a cestovné vystoupila o víkendu Helena Vondráčková (60) v libereckém Babylonu! Zpívala tu totiž jen proto, aby zachránila existenci koňského domova důchodců!

„Asi před rokem jsem v televizi viděla reportáž, jak někdo vypálil domov pro koňské stařečky. Miluji koně, provázejí mě od dětství, tak mě to rozbrečelo. A můj manžel Martin šel, hned našel na internetu kontakt, zavolal tam a nabídl jim naši pomoc. Ta se realizovala teď, uspořádali v Liberci benefiční koncert a já na něm vystoupila. Moderoval to Petr Novotný, bylo narváno a já jsem ráda, že se podařilo vybrat velmi slušnou částku,“ prozradila deníku Aha! Helena s tím, že nesnáší násilí na zvířatech a velmi odsuzuje každého, kdo se jej dopouští.


Helena Vondrackova - Dlouhá noc:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.