Soud rozhodl! Bartošové odebrali Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud rozhodl! Bartošové odebrali Artura!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (: archiv)

PRAHA – Je rozhodnuto! Soud včera odebral jedenáctiletého Artura Ivetě Bartošové (41) a svěřil ho do péče Ladislava Štaidla (62). Ten včera naší informaci nepotvrdil, ani nevyvrátil, ale reportéři deníku Aha! měli možnost nahlédnout do rozsudku a z jeho zdůvodnění až běhá mráz po zádech.

Je rozhodnuto! Soud včera odebral jedenáctiletého Artura Ivetě Bartošové (41) a svěřil ho do péče Ladislava Štaidla (62). Ten včera naší informaci nepotvrdil, ani nevyvrátil, ale reportéři deníku Aha! měli možnost nahlédnout do rozsudku a z jeho zdůvodnění až běhá mráz po zádech.

Čtyřstránkové zdůvodnění rozsudku totiž poprvé jasně a oficiálně potvrzuje, že Bartošová se nedokáže postarat nejen o syna, ale v podstatě ani sama o sebe. Důvodem rozhodnutí jsou samozřejmě Ivetiny problémy s alkoholem, pobyt na psychiatrii i další excesy.

A kolem malého Artura se za poslední dny navíc seběhla celá řada dramatických událostí. Jeho odjezd ke Štaidlovi, o kterém deník Aha! exkluzivně informoval, byl totiž tajnou akcí. Štaidl měl zřejmě obavy, že Iveta odveze Artura s sebou do Dubaje a již se s ním nebude chtít vrátit do Česka. Proto Artura odvezl nečekaně k sobě domů. Možná v té době již tušil, že soud rozhodne v jeho prospěch.

Navíc Iveta podle důvěryhodných zdrojů neodletěla do Dubaje pouze kvůli zpěvu pro tamní miliardáře, ale především proto, aby utekla před problémy, které se na ni navalily: kolaps před vyhlášením desky roku, finanční tíseň a teď rána největší. Přišla o svého jediného syna.

„Nic jiného nemohl nikdo čekat. Paní Bartošová má potíže, které by mohly velmi narušit dětskou duši Artura a negativně ovlivnit jeho další vývoj. Pan Štaidl se v této věci zachoval jako velmi zodpovědný otec,“ řekla deníku Aha! jedna ze sociálních pracovnic.


Iveta Bartošová - Jseš můj den:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.