Bartošová už je doma: Útěk Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová už je doma: Útěk Artura!

JEVANY/UHŘÍNĚVES (mac) – Úterý, 8.30 ráno, a malý Artík (11), syn zpěvačky Ivety Bartošové (41), mizí z jejího domu. Není to poprvé, co kvůli své matce musí měnit bydliště. A tentokrát jeho odchod připomíná konspirativní akci.


A velký plán: Pomoc miliardářů z Dubaje

Do Uhříněvsi si pro něj přijíždí přítelkyně jeho otce Ladislava Štaidla (62) Michaela a pomáhá mu s věcmi do auta. A teprve po několika minutách, až na náměstí, naberou čekajícího tatínka Štaidla, který se k Ivetině domu odmítá přiblížit, a hurá do Jevan! Proč se to děje? Kvůli hospitalizaci zpěvačky na psychiatrii, kde strávila víkend. Včera v odpoledních hodinách však byla propuštěna. Kliknutím zvětšeteA místo syna jí dělal doma společnost její manažer Ivan Rössler. „Už v pátek by měla odlétat do Dubaje, kde by měla mít vystoupení pro jakousi Kliknutím zvětšetebohatou společnost,“ doufá její manažer s tím, že zakázky movitých arabských miliardářů, které Ivetě »dohodila« kouzelnice Daniela Maxová, zpěvačku nakopnou opět ke hvězdám. Ale jak to bude teď s Arturem, si ani on předvídat netroufá. Donutí Štaidla další ze série Ivetiných kolapsů a hospitalizací, o níž se šeptá, že je opět výsledkem depresivně sebevražedných stavů, zase vyrazit do soudního boje o syna?


Více čtěte zde


Foto Aha! – Martin Hykl a Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.