SuperStar o X Factoru: Konkurence se nebojíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

SuperStar o X Factoru: Konkurence se nebojíme!

„Do X Factoru bych určitě nešel,“ říká Vlasta Horváth.
„Do X Factoru bych určitě nešel,“ říká Vlasta Horváth.

1) V čem vidíte rozdíl mezi soutěžemi X Factor a SuperStar? 2) Přihlásili byste se do X Factoru? 3) Co by měl podle vás vítěz soutěže X Factor splňovat? 4) Obáváte se konkurence finalistů X Factoru?


1) V čem vidíte rozdíl mezi soutěžemi X Factor a SuperStar?
2) Přihlásili byste se do X Factoru?
3) Co by měl podle vás vítěz soutěže X Factor splňovat?
4) Obáváte se konkurence finalistů X Factoru?

Vlasta Horváth (30)

1) Zásadní rozdíl je v tom, že dostali šanci i lidé, kteří se z důvodu věku nemohli účastnit první, druhé, ani třetí řady SuperStar. Takže se teď klidně může stát, že soutěž nevyhraje nějaký teenager, ale někdo zralejší, jehož věk je podstatně vyšší.

2) Určitě ne. Podobnou zkušenost už mám a s tou si naprosto vystačím. Nehledě na to, že se mi zdá pojetí X Factoru trochu odlišné, než byla SuperStar. Důraz se neklade na jednotlivce, ale spíše na lidi se zvláštnostmi, s něčím navíc.

3) Musí mít talent a měl by umět zpívat – to je hlavní předpoklad. Také by měl mít zdravé sebevědomí.

4) Abych řekl pravdu, tak tyhle věci neřeším. Věřím v sebe a svou hudbu a také se snažím na sobě neustále pracovat. A od toho se odvíjí vše ostatní.

Michal Hudček (28)

Kliknutím zvětšete1) V X Factoru mohou soutěžit jak vokální skupiny, tak i starší ročníky. To v SuperStar nebylo. Myslím si, že právě v takových soutěžích by měli dostat šanci jak mladí kolem dvaceti let, tak i mnohem starší.

2) Kdyby ta možnost byla a pravidla to dovolovala, tak určitě ano! Už proto, že soutěž neznamenala jen stres a dřinu, ale taky jsme si užili hodně legrace.

3) Nezáleží na tom, zda vyhraje muž nebo žena. Hlavně musí mít příjemný, hezký hlas, měl by mít jisté charizma a pro mě je důležité, aby byl lidský.

4) Konkurence se nebojím. Každý, kdo chce něco dokázat, by měl mít proti sobě někoho, s kým bude do jisté míry soupeřit. Motivuje ho to pak k daleko větším výkonům.

Zbyněk Drda (20)

Kliknutím zvětšete1) X Factor i SuperStar jsou založené na podobném principu. Změna je pouze ve věkovém rozhraní soutěžících.

2) Jelikož mám za sebou už jednu takovou soutěž, tak bych se do další podobné příležitosti jen tak nehrnul.

3) Myslím si, že je jedno, zda vyhraje vokální skupina či jednotlivec. Vždy musí zaujmout samotný interpret a k tomu patří samozřejmě dobrá hlasová dispozice. Zkrátka tam musí být vše, co tam má být.

4) Nikdy jsem nebral soutěžící za konkurenci, vždy je nakonec finální rozhodnutí na posluchačích. Každý si to své místečko musí vybojovat.


10.2.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.