Novotný pronikl na Slavii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Novotný pronikl na Slavii!

Pavel Novotný v převleku, ve kterém vnikl na hlídané staveniště slávistického stadionu.
Pavel Novotný v převleku, ve kterém vnikl na hlídané staveniště slávistického stadionu. (archiv Pavla Novotného)

PRAHA – Balancování na hraně zákona! Recesistický moderátor Pavel Novotný (26) se převlékl za stavebního dělníka a pronikl na přísně střeženou stavbu nového stadionu Slavie v Praze-Vršovicích!

Balancování na hraně zákona! Recesistický moderátor Pavel Novotný (26) se převlékl za stavebního dělníka a pronikl na přísně střeženou stavbu nového stadionu Slavie v Praze-Vršovicích!

Navíc si z celé akce pořídil video, které vystavuje ve videoblogu na internetové televize Stream. Chtěl prý upozornit na to, že na stavbě, kterou má na starosti firma Hochtief, panuje nebezpečný chaos. „Doufám, že se chytnou za nos, protože lépe má stavbu zabezpečenou i můj soused, který přestavuje garáž,“ tvrdí Novotný. Ten se po staveništi volně procházel a dostal se úplně všude, aniž by se ho kdokoliv na něco ptal. „Jsem si jistý, že bych tam bez problémů dojel i s dodávkou, cokoli naložil a zase odjel. Takový tam je zmatek. Svou procházku jsem ostatně zařadil do videa,“ dodává Novotný. Ten by podle právníků mohl být potrestán za vniknutí na soukromý pozemek.


A tady je zmiňované video:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.