Konečně: Aneta má kluka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konečně: Aneta má kluka!

Aneta s Filipem k sobě měli velmi blízko.
Aneta s Filipem k sobě měli velmi blízko. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Aneta Langerová (22), o jejíž sexuální orientaci se v kuloárech již dlouho vedou spekulace, rozptyluje zvěsti o své náklonnosti k ženám!

Zpěvačka Aneta Langerová (22), o jejíž sexuální orientaci se v kuloárech již dlouho vedou spekulace, rozptyluje zvěsti o své náklonnosti k ženám!

Na předávání Hudebních cen Óčko se objevila v pánské společnosti! Po jejím boku byl k vidění Filip Malásek, který je zároveň i jedním z jejích blízkých spolupracovníků. „Je to jeden z nejlepší střihačů v Čechách. Stříhal dokonce klip Malá mořská víla, za který Aneta dostala cenu Óčka,“ prozradil deníku Aha! Anetin bratr a manažer Nikola Langer, který se velmi živě zajímal o terminologii, kterou bude nový muž po Anetině boku v našem deníku popsán. „Budete psát, že je to její přítel?“ ptal se Langr zvědavě. Že by Aneta konečně našla muže svého srdce?


Aneta Langerová - Malá mořská víla:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.