Petr Janda: Zničil jsem lidem život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petr Janda: Zničil jsem lidem život!

Dramaturg Vítek Pokorný, Petr Janda, Gábina Osvaldová a Leoš Mareš (zleva) už se moc těší na první ostrý start X Factoru, který se uskuteční v neděli večer.
Dramaturg Vítek Pokorný, Petr Janda, Gábina Osvaldová a Leoš Mareš (zleva) už se moc těší na první ostrý start X Factoru, který se uskuteční v neděli večer.

PRAHA – „Měl jsem na sebe vztek, že jsem do toho vůbec šel,“ ulevil si porotce Petr Janda (65) během neoficiálního zahájení soutěže X Factor, kterou diváci poprvé uvidí už tuto neděli na obrazovkách televize Nova.


„Když jsem viděl všechny ty zoufalé adepty… Kolika lidem se nesmyslně hroutil svět – a já jsem k tomu pomohl,“ zoufal si Janda, který se přesto už na ostrý start v televizi těší!

„Převážná většina soutěžících na kariéru zpěváků nemá ani při zamhouření obou očí,“ přiznal rocker Janda, který si dal symbolickou skleničku šampaňského s Gábinou Osvaldovou ve známé pražské kavárně Café Café. K nim se posléze přidal i moderátor Leoš Mareš, a tak jediným, kdo chyběl »do party«, byl porotce Ondřej Soukup. „Je ještě někde na dovolené,“ neslo se kavárnou. Svou žoviálností ho ale zastoupil zpěvák Sámer Issa, který bude speciálně pro tuto soutěž vést vlastní blog, kde bude popisovat, co se v X Factoru děje.

A Leoš Mareš už je na první přímý přenos natěšený jako malé dítě. Na večírku pořád zkoumal miniaturu studia, které vyroste v hale Kolbenova, odkud budou přímé přenosy vysílat. „Už se moc těším. Všechny ty atraktivní věci ze SuperStar totiž zůstávají zachovány. A navíc přibývají další,“ přiznal Mareš.

To Osvaldová zase byla nadšená především z pojetí pořadu, který jí nejvíc připomíná hru Král vysílá své vojsko. „A když Petr Janda jedné vnadné slečně doporučil během castingu výtěr, chvíli jsem uvažovala, jaký má na mysli. A marná sláva, ať je to vkusné nebo ne, dostala jsem záchvat smíchu a jela pod stůl. Už jenom proto, že mě nenapadl žádný, který by jí pomohl,“ svěřila se zase s veselými historkami z natáčení Osvaldová.

Soutěž X Factor startuje na Nově už tuto neděli ve 20 hodin.

O co jde

V X Factoru mezi sebou soutěží kategorie zpěváků od 15 do 25 let, zpěváci starší a vokální skupiny. Každý ze tří porotců dostane v semifinále jednu skupinu na starosti a z jejího středu vybere čtyři nejlepší interprety. Ti následně postupují do čtvrtfinále, z něhož bude každý týden jeden odpadávat až do velkého finále, které se uskuteční první červnový den.

Jízdní řád soutěže:
3. 2. Úvodní díl
10. 2. Casting
17. 2. Casting
24. 2. Casting
2 .3. Casting
9. 3. Semifinále
16. 3. Semifinále
17. 3. Semifinále rozhodnutí
23. 3. – 25.5 – TOP 12 – TOP 3
1. 6. Velké finále


Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.