Silná káva jen pro otrlé! Hnusná ubožačko, vzkazují Třeštíkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Silná káva jen pro otrlé! Hnusná ubožačko, vzkazují Třeštíkové

Radka Třeštíková se předvedla ve šněrovacím bílém korzetu na premiéře seriálu Adikts.
Radka Třeštíková se předvedla ve šněrovacím bílém korzetu na premiéře seriálu Adikts. (Martin Hykl, Instagram)

Umí provokovat a ví, že lechtivými snímky a koneckonců stále i posledním literárním počinem s velmi peprným obsahem dává veřejnosti nové a nové náboje ke slovnímu útoku. Zatím spisovatelku Radku Třeštíkovou (42) k zemi nikdo nesrazil. Na některé komentáře je ale potřeba opravdu silná hroší kůže…

Je svá, na kritiku příliš nehledí a i po čtyřicítce se klidně zvěční nahá před zrcadlem a snímek odhalí veřejnosti. A tím si Radka Třeštíková pořádně nabíhá! Když se někdo v určitém věku začne vymykat standardům svých vrstevníků, většinou právě u nich pořádně narazí a se zlou se potáže. To je ale spisovatelce již dávno známo a jen tak něco ji z míry nevyvede.

Kdo by ale chtěl zavítat pod komentáře na jejím instagramovém profilu, potřeboval by k sobě kbelík pro všechny případy. Poslední kritiky Třeštíkové jsou tedy opravdu silná káva! „Kdybys radši psala kvalitní literaturu, než se furt předváděla nahá. Ty stará, zoufalá, hnusná, plastová ubožačko s kruhem v rypáku. Koho si myslíš, že oslníš? Slavná jsi, protože jsi ukradla slavný příjmení, bez něho nejsi nic,“ napsala spisovatelce jedna ze sledujících.

„Ani kolo by si o tebe nikdo neopřel a tvoje děti jsou chudáci,“ nešetřil urážkami další sledující. „Je mi líto dětí. Nejen, že mají rozpadlou rodinu a otec žije s pornoherečkou, ale i matka se na socky nonstop fotí jako kur..“ vzkázala Radce uživatelka Instagramu.

Spisovatelka Radka Třeštíková: První slova o rozvodu!

Video se připravuje ...

Ani to ale Radku nepřiměje cokoli měnit. Na komentáře nereaguje a i nadále sdílí intimní obsah. Pro spisovatelku je podstatné to, jak vidí samu sebe ona a jak ji vidí nejbližší. „Já se vnímám hezčí a mladší, než jsem. Můj pocit ze sebe samé je spokojený. Sebevědomí mám v pořádku, nic ezo to ale není,“ prozradila webu Super.cz.



Přečtěte si
alexa-lexa
22. 1. 2024 • 08:40

No teda teď jste urazil/a/ ty krásný chundelatý a přítulný zvířátka. Tahle umělotina, co se zviditelňuje jen tím, že sesmolí "peprnou" slátaninu, strčí si kravskej kruh do nosu a vyfotí se nahá, těm zvířátkům nesahá ani po drápek!

Jitka Dittrichová
21. 1. 2024 • 17:59

ok

AHel
21. 1. 2024 • 17:28

Něco je u ní vadně, takto se spokojená osoba nechová.

delphina
21. 1. 2024 • 17:02

Paní je narcis.Ale to je její věc.Koho to pobuřuje ,tak ať se na ty fotky nedívá. Je zvláštní,jak lidé na sítích sledují cizí životy a radí těm lidem jak mají žít.

bestteckaie
21. 1. 2024 • 16:16

Má pěknou postavu. Má ale také kočičí hlavy a v ní kočičí mozek .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.