Obavy o hvězdu z Krok za krokem: Smrtelná nemoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Obavy o hvězdu z Krok za krokem: Smrtelná nemoc

Carol z Kroku za krokem Somersová (76): Rakovina se vrátila!
Carol z Kroku za krokem Somersová (76): Rakovina se vrátila! (profimedia.cz, archiv)

Herečka Suzanne Somers (76), známá ze seriálu Krok za krokem, rozhodně nemá na růžích ustláno. Před časem prodělala rakovinu kůže, také rakovinu prsu a následně hysterektomii. Pon chvilce naděje v lepší zítřky nyní však nemoc udeřila zase. 

Seriálové Carol bylo teprve třicet let, když si z úst lékařů vyslechla diagnózu - rakovina kůže. Nemoc úspěšně porazila, nicméně o 19 let později se nádor objevil znova, tentokrát prsu. Z preventivnch důvodů následně podstoupila odstranění dělohy. Nicméně se ukázalo, že ani to ke stoprocentnímu vyléčení nestačí.

Skutečný osud Bobby Ewinga. Vraždy a nemoci mu vzaly jeho nejbližší

Odemknout video

  „Teď se znovu vypořádala se svou rakovinou," vysvětlil její manžel a zároveň producent Alan Hamel. „Všichni její lékaři řekli, že kdyby nevedla organický život bez chemikálií, podporovaný bioidentickými hormony, nebyla by už s námi,“ doplnil pak.  

Sama herečka má neuvěřitelný nadhled. „Rakovina mě pronásledovala většinu mého života, ale můj život nezměnila, protože je jeho součástí už několik desetiletí,“ sdělila  magazínu SurvivorNet. Jediné, k čemu se však v poslední době uchýlila, je volnější pracovní tempo, zrušila například oblíbený facebookový pořad Live Show. 

Podcast: „Už poznám, co diváky nadchne,“ říká otec televizních hitů současnosti Michal Reitler

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.