Zlata Adamovská málem vypila sklípek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zlata Adamovská málem vypila sklípek!

Manželka Radka Johna Zlata Adamovská během večírku vypila pěkných pár skleniček »bublin«.
Manželka Radka Johna Zlata Adamovská během večírku vypila pěkných pár skleniček »bublin«. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – O zábavu na párty k novému filmu Dušana Kleina Svatba na bitevním poli rozhodně nouze nebyla! Společnost herců, kteří slavnostně uváděli premiéru v kině Lucerna, se totiž odvázala, a tak vzduchem létaly špunty šampaňského i pikantnosti o scénách, které se do filmu nedostaly. Zlata Adamovská (48) dokonce na večírek přišla už po páté odpolední a u lahví šampaňského vydržela až do půlnoci!

Zlata Adamovská s manželem Radkem Johnem do půlnoci stihli pořádně provětrat místní vinný sklípek. Špunty šampaňského totiž létaly vzduchem jeden za druhým, a jejich opojná nálada se rychle přenesla na všechny ostatní. Zdeněk Podhůrský tak popíjel se svou mladičkou přítelkyní Ilonou a Dušan Klein si zase poklábosil s Jaroslavem Uhlířem. „Jen kdyby nás ti kritici trochu víc šetřili,“ neslo se sborově sálem.

Modelka Jana Doleželová, která si v tomto filmu postavila před kameru úplně poprvé, práskla, že na plátno se nedostaly všechny milostné scény, které byly natočeny. „Měli jsme tam asi dvě pikantní scény, ale naštěstí se na plátno dostala jen polovina té jedné,“ culila se Doleželová, jejíž ctitelé si na odhozený stud i šaty budou muset ještě chvilku počkat.

Jenom bavič Jan Kraus (54) s Ivanou Chýlkovou (44) a jejich synem Jáchymem (9) překvapivě ze slavnostní premiéry utekli! Ihned, jak se otevřely dveře ze sálu, totiž vystartoval nabuzený Kraus i s přítelkyní Ivanou a synem Jáchymem k šatně, jako by jim hořela koudel u zadku. Žádná sklenička s přáteli, žádné popovídání o filmu. Domů a spát!


11.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.