Vyskočil rok po tragédii: VYCHOVÁVÁ VNUČKU PO MRTVÉM SYNOVI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyskočil rok po tragédii: VYCHOVÁVÁ VNUČKU PO MRTVÉM SYNOVI

Syn Jakub s tátou Ivanem.
Syn Jakub s tátou Ivanem. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Své 77. narozeniny oslavil Ivan Vyskočil v kruhu nejbližších. Jeden důležitý člověk ale chyběl – syn Jakub (†46), jehož našli před rokem zastřeleného. Verzi o sebevraždě ale herec nikdy neuvěřil a ani neuvěří...

O synově tragédii není dodnes schopen mluvit. „Nechci, aby ze mě stříkaly slzy a abych měl v krku knedlík, nemůžu. Nezlobte se,“ vysoukal ze sebe jen ztěžka v rozhovoru ve Studiu Blesku.

Marný boj

Přestože v uplynulých měsících bojoval za to, aby byl případ zevrubně prošetřen, a poukazoval na různé okolnosti, v únoru policie případ uzavřela jako sebevraždu. „Policejním orgánem nebyly zjištěny žádné skutečnosti, které by zakládaly podezření, že smrt Jakuba Vyskočila byla zaviněna jednáním jiné osoby,“ potvrdil pro Seznam Zprávy písecký okresní státní zástupce Zbyněk Polívka.

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

Silná žena

„Pro mě to uzavřený není, ani pro řadu přátel, a hlavně teda pro jeho ženu. Klobouk dolů před ní! Je úžasná a silná maminka. Naštěstí Jakubova holčička, které je teď jedenáct let, to bere statečně,“ prozradil herec s tím, že snacha s vnučkou bydlí mimo Prahu. „Mají velké hospodářství a já tam za nimi pořád jezdím. Jsou obě součástí mojí rodiny. A Jakub mi hrozně chybí...“ dodal zlomený Vyskočil. A netají se tím, že se vnučku snaží spoluvychovávat místo zemřelého syna.

Zemřel Josef Somr (†88), herec s mimořádným nasazením

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.