Poprask v bytě Matuše a jeho Lucinky: Pohotovost v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poprask v bytě Matuše a jeho Lucinky: Pohotovost v akci

Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19): Po měsíci je vyhodili z bytu!
Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19): Po měsíci je vyhodili z bytu!  (Foto: Instagram, archiv B. Matuše, P. Machan)

Bohuše Matuše (49) a jeho Lucinku (19) sice teď pěkně vyšplouchla majitelka bytu, která jim chvíli po nastěhování a zařízení celého prostoru dala z osobních důvodů výpověď, ukazuje se ale, že ani oni nejsou nájemci za odměnu. V jednom z bytů nájemníky rušil Bohušův zpěv a cigaretový kouř, majiteli ale po sobě nechali v bytě i myši. 

Bohuš i Lucinka milují zvířata, to je o nich všeobecně známo, a rádi se jimi také obklopují. Otázkou je, do jaké míry ale mají zvládnutou péči. 

„U nás se vystřídalo asi deset zvířátek. Měli jsme tři králíky, papouška, ježka, myšičku...“ rozpovídal se Bohuš v rozhovoru pro Super.cz. Pak je ale napadlo pořídit myšce i parťáka. K velkému úspěchu samečka. Rázem bylo ze dvou myšiček dalších dvacet.

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...

Olej do ohně přidal Matuš i svým způsobem péče. Hlodavcům totiž dopřával i živočišné bílkoviny. „Krmil jsem je masem, což se nemá, protože pak koušou. Jedna mě kousla, vyskočila a já už to nedal dohromady,“ směje se Matuš. 

O to méně ale bylo do smíchu majiteli. Myšky mu tam totiž nechali všude možně rozutíkané. Ačkoli ještě mohli situaci zachránit rozmístěním pastiček, srdce na to polapit malá myšátka neměli. „To se moc omlouvám. vyskákaly z terárka a dodnes tam někde běhají,“ uzavřel. 

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
27. 3. 2023 • 16:11

Bohuš neví, že existují pastičky, které myši nezabijí, pouze chytí?

hejhej
27. 3. 2023 • 13:32

Ti dva nejsou normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.