Havlová před oslavou narozenin: Nečekané setkání s osudovým mužem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Havlová před oslavou narozenin: Nečekané setkání s osudovým mužem

Dagmar Havlová oslaví 70!
Dagmar Havlová oslaví 70! (Archiv Blesku)

V předvečer svého životního jubilea se Dagmar Havlová Veškrnová (70) vrátila kvůli oslavě ze zahraničí. Podle informací Aha! trávila minulé dny na Kanárských ostrovech. Při návratu do Prahy zažila bývalá první dáma jedno nečekané, ale příjemné setkání s osudovým mužem!

Po letech totiž potkala dávného kamaráda Jakuba Smolíka (63). Herečka a někdejší první dáma se snažila cestovat inkognito, proto zvolila model à la tetička z Ameriky. „Tak jsme se po dlouhé době potkali alespoň v letadle a na letišti,“ napsal ke společnému snímku zpěvák.

Dávné vzpomínky

Interpret hitů jako Blázen žárlí nebo Až se ti jednou bude zdát pak ke snímku s jubilantkou ještě připsal vzpomínku na společné akce, které tehdy ještě s Dagmar Veškrnovou zažil. „To byl super čas, kdy jsme jezdili společně koncerty, i s Lukášem Vaculíkem a Mirkem Moravcem. A když mě vozila Oltcitem (auto rumunské výroby, pozn. red.),“ připomněl Smolík společné výjezdy po republice z první poloviny devadesátých let, během nichž už Dagmar tajně randila se svým budoucím manželem, prezidentem Václavem Havlem (†75).

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

A pak ji smazal

„Vše nej, Dášo Veškrnová!“ doplnil zpěvák ke snímku. Ten ale v následujících hodinách ze svého profilu na Facebooku smazal.

Kulturáky a diskotéky

V partě okolo Jakuba Smolíka, Dagmar Veškrnové a Lukáše Vaculíka (60) byl v 90. letech ještě Sagvan Tofi (58). Se zájezdovou estrádou plnou vyprávění a písniček vystupovali hlavně v kulturních domech, někdy i na diskotékách, kde mladí nejvíce vítali Vaculíka s Tofim.

Železný po kauze s policií. Omluva a nemocenská? Černochové drsný vzkaz kolegyni. A Havlová slaví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
24. 3. 2023 • 10:42

Tam u nebeských bran tě uvítá Olga a věru,nebude to moc srdečný pohovor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.